Cookie Consent by Free Privacy Policy website Informatii despre produse | Valentin 4 You

Nu ați găsit modelul dumneavoastră? Contactați-ne!

Informaţii despre produse

PENTRU CE... MICROFILTRUL?

Puterea de aspirare a aparatului este dată de motor, acesta formează un curent de aer care antrenează cu el particulele de praf în sacul / pungă prin orificiul de colectare a suportului din carton, în interiorul lui reținându-se numai praful colectat, aerul trecând prin porii materialului și eliminându-se din incinta aspiratorului printr-un MICROFILTRU care la rândul lui filtrează aerul și reține eventualele particule de praf protejând motorul și totodată reîntoarcerea particulelor de praf în cameră.

CE ESTE... MICROFILTRUL?

MICROFILTRUL este un element de filtrare compus din unul sau mai multe straturi de material filtrant care reține eventualele particule de praf din incinta în care se află sacul / punga și nu permite pătrunderea lor în incinta în care se află motorul. Astfel eventuale particule de praf din aerul care tranzitează filtrul sunt reținute în microfiltru. Modelele de MICROFILTRE sunt confecționate din diferite materiale, acestea corespund modelului și puterii de aspirare a aparatului. Scopul lor este de a filtra aerul și de a reține particulele de praf fiind optime pentru o exploatare eficientă a aspiratorului. Fiecare model se identifică prin formă / dimensiuni / volum, tipul materialului folosit și numărul de straturi de filtrare, toate acestea fiind optime pentru o exploatare eficientă a aspiratorului. Diferența dintre MICROFILTRE constă în formă / dimensiune / volum și tipul de material filtrant din care este confecționat produsul.

RECOMANDARI

Se recomandă schimbarea MICROFILTRULUI la un număr de 5 saci / pungi folosite. În cazul neînlocuirii MICROFILTRULUI aerul împinge praful reținut în porii materialului făcând ca acesta să ajungă în motor și apoi în cameră. Porii materialului filtrant fiind obturați cu praf blochează curentul de aer reducând eficiența filtrării aerului, supralicitând motorul și existând posibilitatea supraîncălzirii acestuia.

Scuturând sau spălând MICROFILTRUL se reduce eficienta cu 50% sau mai mult. Atât calitatea materialului cât și tehnologia de fabricație a MICROFILTRULUI determină nu numai prețul produsului cât și eficiența lui în asipirare. Faceți-vă o rezervă de MICROFILTRE, aceștia fiindu-vă la îndemână îi veți putea schimba când cel din aspirator s-a obturat cu praf. Urmăriți instrucțiunile producătorului de aspiratoare pentru montarea MICROFILTRULUI. Nu folosiți aspiratorul fără filtrele de protecție așezate la locul lor. Stratul de microfiltru poate fi dublat sau triplat în funcție de puterea de aspirare a motorului.

RO

Microfiltrul pentru aspirator este confecționat din materiale și fibre compuse, fiind încărcate electrostatic rețin peste 95% din microparticule.

EN

Microfilter vacuum cleaner is made of materials and compound fibers electrostatically charged, retaining over 95% of the microparticles.

FR

Aspirateur microfiltre faite de matériaux fibreux et composé est chargée électrostatiquement conserver plus de 95% des microparticules.

ES

Microfiltro limpiador de vacío es hecha de materiales y fibras compuestas que están electrostáticamente, reteniendo más de 95% de las micropartículas.

IT

Aspirapolvere Microfiltro e fatta di materiali in fibra ecomposto viene caricata elettrostaticamente trattenere piu del 95% delle microparticelle.

DE

Microfilter Staubsauger aus Fasermaterialien und Verbindung elektrostatisch aufgeladen behalten über 95% der Mikropartikel.