Cookie Consent by Free Privacy Policy website Informatii despre produse | Valentin 4 You

Nu ați găsit modelul dumneavoastră? Contactați-ne!

Informaţii despre produse

PENTRU CE... PUNGA PENTRU COLECTARE?

Puterea de aspirare a aparatului este dată de motor. Acesta formează un curent de aer care antrenează cu el particulele de praf în PUNGA PENTRU COLECTARE prin orificiul de colectare a suportului din carton. În interiorul lui este reținut numai praful colectat, aerul trecând prin porii materialului și este eliminat din incinta aspiratorului printr-un microfiltru care la rândul lui filtrează aerul și în același timp protejează motorul de eventuale particule de praf.

CE ESTE... PUNGA PENTRU COLECTARE?

PUNGA PENTRU COLECTARE este confecționată din unul sau mai multe straturi de material filtru în funcție de modelul și puterea de aspirare a aparatului. Fiecare model se identifică prin formă / dimensiuni ale suportului din carton ( acesta are / nu are garnitură de etanșare ), volumul / dimensiunile produsului și numărul de straturi de filtrare, toate acestea fiind optime pentru o exploatare eficientă a aspiratorului. Aceste caracteristici reprezintă totodată și diferențele dintre PUNGILE PENTRU COLECTARE. Atât calitatea materialelor folositei cât și tehnologia de fabricație a PUNGII PENTRU COLECTARE determină nu numai prețul produsului cât și eficiența lui în aspirare.

RECOMANDARI

PUNGA PENTRU COLECTARE este confecționată din material filtru care captează particulele de praf și permite aerului să iasă. Când porii materialului se obturează cu praf, aerul nu mai poate ieși cu ușurință. Astfel, se reduce eficiența aspirării,se suprasolicită motorul și există posibilitatea supraîncălzirii acestuia. Având porii încărcați cu praf, materialul filtrant își reduce capacitatea de filtrare. Aerul împinge praful reținut în porii materialului filtrant, făcând ca acesta să ajungă în motor și apoi în cameră. Golind și refolosind PUNGA PENTRU COLECTARE se reduce eficiența aspirării cu 50% sau mai mult.

Se recomandă schimbarea PUNGII PENTRU COLECTARE când s-a umplut în proporție de ½ .Nu încercați să refolosiți PUNGA PENTRU COLECTARE. Asigurați-vă o rezervă de PUNGI PENTRU COLECTARE, acestea fiindu-vă la îndemână, le veți putea schimba când cea din aspirator s-a umplut. Urmăriți instrucțiunile producătorului de aspiratoare pentru montarea PUNGII PENTRU COLECTARE.

RO

Pungile pentru colectare praf Valentin 4 You sunt confecționate dintr-un material nețesut special, fiind optime pentru o exploatare bună și performantă a aspiratorului dumneavoastră. Rugăm, urmăriți instrucțiunile producătorului de aspiratoare pentru montarea pungii.

EN

Valentin 4 You dust bags are made of special non woven material and are designed to have the right function, performance and shape for your particular vacuum cleaner. Please follow the vacuum cleaner manufacturer's instructions when changing the bag.

FR

Les sacs a poussiere Valentin 4 You sont réalisés en un matériau non-tisse spécialement sont parfaitement adaptes au point de vue fonction, performance et forme a votre aspirateur. Veuillez les mettre en placer comme indique dans le mode d'emploi du fabricant de votre aspirateur.

ES

Las bolsas Valentin 4 You para el polvo son fabricadas de un material especial y adaptadas a su aspirador en cuanto a function, capacidad y forma. Rogamos colocarlas con arreglo a las instrucciones de uso de fabricante

IT

II sacchetti di polvere Valentin 4 You sono fatti di un materiale speciale non tessuto essendo ottimale per un funzionamento prestazionale il tuo aspirapolvere. Per favore seguire le istruzioni del produttore per sacco a vuoto di montaggio.

DE

Valentin 4 You StaubBeutel aus spezielle filtermaterial sind in Funktion Leistung und Form auf Ihren, Staubsauger abgestimmt. Bitte nach Bedienungsanleitung des Straubsauger-Herstellers einsetzen.