Cookie Consent by Free Privacy Policy website Informatii despre produse | Valentin 4 You

Nu ați găsit modelul dumneavoastră? Contactați-ne!

Informaţii despre produse

PENTRU CE... SACUL PENTRU ASPIRATOR?

Puterea de aspirare a aparatului este dată de motor. Acesta formează un curent de aer care antrenează cu el particulele de praf în SACUL PENTRU ASPIRATOR prin orificiul de colectare a suportului din carton. În interiorul lui este reținut numai praful colectat, aerul trecând prin porii materialului și este eliminat din incinta aspiratorului printr-un microfiltru care la rândul lui filtrează aerul și în același timp protejează motorul de eventuale particule de praf.

CE ESTE... SACUL PENTRU ASPIRATOR?

SACUL PENTRU ASPIRATOR este confecționat din unul sau mai multe straturi de hârtie filtru în funcție de modelul și puterea de aspirare a aparatului. Fiecare model se identifică prin formă/dimensiuni ale suportului din carton (acesta are/nu are garnitură de etanșare), volumul/dimensiunile produsului și numărul de straturi de filtrare, toate acestea fiind optime pentru o exploatare eficientă a aspiratorului. Aceste caracteristici reprezintă totodată și diferențele dintre SACII PENTRU ASPIRATOR. Atât calitatea materialelor folositei cât și tehnologia de fabricație a SACULUI PENTRU ASPIRATOR determină nu numai prețul produsului cât și eficiența lui în aspirare.

RECOMANDARI

SACUL PENTRU ASPIRATOR este confecționat din hârtie filtru care captează particulele de praf și permite aerului să iasă. Când porii hârtiei se obturează cu praf, aerul nu mai poate ieși cu ușurință. Astfel, se reduce eficiența aspirării,se suprasolicită motorul și există posibilitatea supraîncălzirii acestuia. Având porii încărcați cu praf, hârtia filtru își reduce capacitatea de filtrare. Aerul împinge praful reținut în porii hârtiei, făcând că acesta să ajungă în motor și apoi în cameră. Golind și refolosind SACUL PENTRU ASPIRATOR se reduce eficiența aspirării cu 50% sau mai mult.

Se recomandă schimbarea SACULUI PENTRU ASPIRATOR când s-a umplut în proporție de ½. Nu încercați să refolosiți SACUL PENTRU ASPIRATOR. Asigurați-vă o rezervă de SACI PENTRU ASPIRATOARE, acesta fiindu-vă la îndemână, îl veți putea schimba când cel din aspirator s-a umplut. Urmăriți instrucțiunile producătorului de aspiratoare pentru montarea SACULUI PENTRU ASPIRATOR.

info_pic1

Opriti si deconectati aparatul pentru a inlocui sacul de hartie

info_pic2

Inlocuiti sacul inainte de a se umple complet pentru a asigura o eficienta sporita

info_pic3

Nu aspirati bete de chibrit, carbune aprins, tigari aprinse

info_pic4

Nu aspirati benzina, diluanti sau alte produse inflamabile

info_pic5

Nu aspirati ace, lame, pioneze, etc.

RO

Sacii de aspirator Valentin 4 You sunt confecționați dintr-o hârtie specială, fiind optimi pentru o exploatare bună și performantă a aspiratorului dumneavoastră. Rugăm, urmăriți instrucțiunile producătorului de aspiratoare pentru montarea sacului.

EN

Valentin 4 You vacuum cleaner bags made of special paper are designed with the right function, performance and shape for your particular vacuum cleaner. Please follow the vacuum cleaner manufacturer's instructions when fitting.

FR

Les sacs Valentin 4 You en papier special sont parfaitement adaptes au point de vue fonction, performance et forme a votre aspirateur. Veuillez les mettre en placer comme indique dans le mode d'emploi du fabricant de votre aspirateur.

ES

Las bolsas Valentin 4 You para aspiradores de remolino, hechas de papel especial, estan adaptadas a su aspirador en cuanto a function, capacidad y forma. Rogamos colocarlascon arreglo a las instrucciones de uso de fabricante.

IT

I sacchetti Valentin 4 You in carta speciale sono idonei per funzionamento, prestazione e forma al vostro aspirapolvere. Usare in base alle instruzioni della Cassa produttrice dell aspirapolvere.

DE

Valentin 4 You Staubsauger-Beutel aus spezialpapier sind in Funktion, Leistung und Form auf Ihren Staubsauger abgestimmt. Bitte nach Bedienungsanleitung des Straubsauger-Herstellers einsetzen.